Populära smycken – By Coe
bycoe-smyckenonline-smycken-barnsmycken-silversmycken-guldsmycken-presenter-hästar-häst-unikasmycken-hästsmycken

Populära smycken

Inte kunde jag tro att mina smycken skulle bli så populära.

Det är givetvis väldigt roligt och jag planerar för fullt att skapa fler smycken - inspirerade av häst och ryttare. Jag ser att smycken köps både av unga och gamla och det är precis det jag hoppas på. Smyckena på by Coe skall vara hållbara, tidlösa och ska kunna bäras av alla. Oavsett om du är hästgalen eller bara beundrar detta vackra djur på håll så kan du bära dessa smycken. Jag vill plocka det bästa som passar alla. 

Vi har precis gjort en fotografering där fokus är lite mer lifestyle än bara produkter. Till vår hjälp har vi haft fotografen Hanna Mellgren, så otroligt duktig. Gå gärna in på @mellgrenhanna på Instagram så får ni njuta av fler vackra foton av Hanna.

Jag hoppas att ni gillar våra smycken och att inte glömma bort att dom är perfekta presenter till alla. Varför inte ge bort ett par Sofia örhängen till en liten ryttare eller kanske ett par Jennie örhängen till kompisen som fyller år? Både kommer uppskatta presenten, jag lovar.

Håll utkik på sociala medier då vi inom kort kommer gå ut med lite vårkampanjer nu när man kan börja känna att våren snart är här. 

En annan sak, glöm inte bort våra snygga T-shirts. För visst är det härligt att bara kunna gå i T-shirt när våren snart kommer? Våra T-shirts är ekologiska och tillverkas på godkända fabriker där man har godkända arbetsvillkor för arbetarna. Det tycker vi är viktigt. Så passa på att köpa dig ett exemplar så du är redo när våren kommer. 

 

 

Lämna en kommentar

svenska
Language
svenska
  • svenska
Currency