Hästar + smycken = sant – By Coe
bycoe-smycken-smyckenonline-örhängen-silverörhängen-guldörhängen-unikasmycken-emma-häst-hästar-finasmycken-silversmycken-guldsmycken

Hästar + smycken = sant

Äntligen får jag lansera mitt märke by Coe som är inspirerat av hästar och ryttare. Jag har länge känt att det saknas ett smyckesföretag som tillverkar smycken som håller bra kvalitet och som inte bara kan användas av mindre ryttare. Vi är många stora ryttare som gärna vill visa att hästen är viktigt för oss men då på ett elegant och klassiskt sätt. Mitt första smycke blev ringen Anna. Den flätade silverringen som symboliserar den flätade hästmanen. Den man ser i varje stall hos både stora och små hästar. Av den ringen blev det sedan örhänget Jennie. En otroligt vacker öronring som är så vacker med sin flätade struktur. 

Namnen, vad kommer dom ifrån? Jo, namnen är en hyllning till hästtjejer som varit eller finns runt omkring mig. Starka, självständiga och otroligt härliga tjejer som jag har eller haft väldigt kul med, både i och utanför stallet. Så bli inte förvånad om just ditt namn används på ett smycke. 

Inom kort kommer jag lansera flera smycken i både silver och guld double. Men jag kommer även lansera coola och otroligt snygga T-shirts. Allt såklart inspirerat av häst och ryttare. 

Håll utkik för snart växer shopen.

By Coe

Lämna en kommentar

svenska
Language
svenska
  • svenska
Currency