Vi växer! – By Coe
Vi växer!

Vi växer!

Nu kan vi med glädje och stolthet berätta att tre butiker i Sverige kommer börja sälja smycken och kläder by Coe. Våra smycken och kläder har fått ett otroligt väl mottagande både hos hästälskare men även av personer som kanske beundrar hästen på håll. Det är ju fantastiskt. 

Som ni märker har vår butik utökats med både T-shirts och hoodies och inom kort kommer vi även ta in superfina sweatshirts. Alla kläder är testade både när det kommer till storlek och hållbarhet, vilket vi tycker är viktigt. Vi förstår ju att våra kläder kommer användas i både stall och i andra tillfällen. Så självklart skall kläderna hålla för tvättar, både i tyget och trycket. Dessutom är våra kläder ekologiska och fairtrade, dvs fabrikerna som tillverkar kläderna är certifierade för att vara schyssta arbetsgivare och har bra arbetsförhållande för sina arbetare. Det är viktigt tycker vi.

Vi håller på för fullt att ta fram nya smycken som skall passa lika bra till vardag och fest. Inom kort kommer vi lansera halsbandet Leia.  Leia kommer från Leah och betyder "härskarinna" på hebreiska och "delicate" på arabiska. Leia betyder "Blomma från ovan" på Hawaiianska. För oss betyder halsbandet Leia lycka och framgång. Det här lilla och enkla halsbandet som på håll ser ut som en cirkel men tittar man noga är det en liten hästsko som såklart står för lycka och framgång. Ska bli så kul att visa er hur halsbandet ser ut när det är helt klart.

Morsdag och student, ja det är två stora och viktiga dagar för många. Det är också svårt ibland att veta vad man köper för present till någon på studenten. Man vill hitta den perfekta presenten som uppskattas men som även kan bli ett fint minne. Både ringen Anna och halsbandet Kim är ju perfekta presenter, eller varför inte örringen Jennie eller örhänget Amanda? 

Ni vet väl hur ni mäter storleken på en ring? Om inte, så lägger vi upp en bild här så du ser hur enkelt och lätt vilken storlek du har. Behöver du halvstorlek? Inga problem, det löser vi. Har du tex 17,5 så beställ en storlek 17 och maila oss på info@bycoe.se så förstorar vi den.

Vi önskar dig en härlig vår och hör av dig om du har frågor eller funderingar.

 

Må så gott

By Coe

 

 

Lämna en kommentar

svenska
Language
svenska
  • svenska
Currency